Rabarbersaft

Du behöver 3.5 dl vatten 1 kg rabarber skuren i bitar strösocker eller syltsocker Gör så här Koka upp vattnet och lägg i rabarberbitarna. Låt...


0 portioner

Du behöver

  • 3.5 dl vatten
  • 1 kg rabarber skuren i bitar
  • strösocker eller syltsocker

Gör så här

Koka upp vattnet och lägg i rabarberbitarna. Låt koka cirka 10 minuter. Låt saften rinna av 20-30 minuter. Mät upp den avrunna saften. Låt koka upp igen och tillsätt sockret. Beräkna 3 dl socker till 5 dl saft. Häll saften på rena flaskor. Förslut och förvara kallt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top