Hallonsnaps

Du behöver 2 dl vatten 1 dl strösocker frysta hallon (200 g), förpackning, djupfrysta osockrade, tinade 1.5 dl brännvin (gärna Brännvin special) Gör så här...


4 portioner

Du behöver

  • 2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • frysta hallon (200 g), förpackning, djupfrysta osockrade, tinade
  • 1.5 dl brännvin (gärna Brännvin special)

Gör så här

Koka vatten, socker och hallon i cirka 1 minut. Sila. Låt svalna. Blanda med spriten.


Kommentar:
Creme Brulé serverad med limesorbet och hallonsnaps.
Snabbdessert:
(en riktig fuskis)
Gör en brylépudding på pulver. Köp glass med smak av lime eller citron. Smaka av en god hallonsaft med brännvin.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top