Kräftnachos med persilja

Du behöver 16 salta nachos 1 burk (ca 2 dl) krabb- eller kräftsallad i majonnäs persilja Gör så här Garnera varje nachochips med en klick...

Tillagningstid: 30 minuter
16 portioner

Du behöver

  • 16 salta nachos
  • 1 burk (ca 2 dl) krabb- eller kräftsallad i majonnäs
  • persilja

Gör så här

Garnera varje nachochips med en klick skaldjurssallad och ett persiljeblad.


Kommentar:
Ingår i meny Salt sommar Festligt nr 24-25/2003

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top