Sardinbröd med krasse

Du behöver 2-4 skivor kompakt rågbröd 8 blad (rosso)sallad 4 st sardiner i olja nymalen svartpeppar 1 citronklyfta 1 ask smörgåskrasse Gör så här Bred...


8 portioner

Du behöver

  • 2-4 skivor kompakt rågbröd
  • 8 blad (rosso)sallad
  • 4 st sardiner i olja
  • nymalen svartpeppar
  • 1 citronklyfta
  • 1 ask smörgåskrasse

Gör så här

Bred smala bitar rågbröd snålt med bordsmargarin, lägg ett salladsblad på varje brödbit. Halvera sardinerna längs ryggraden, ta bort ryggbenet och lägg en sardinhalva på varje macka. Svartpeppra, citrondroppa och klipp rikligt med krasse över.


Kommentar:
Ingår i meny Salt sommar Festligt nr 24-25/2003

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top