Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- 1 st salladslök knippa
- 1 msk olivolja
- salt svartpeppar
- 0.5 tsk curry
- 1 msk sesamfrö
- 1.5 msk japansk soja
- 2 prt fusilli (ca 150 g)
- mexikorn majs med paprikabitar
- 12.5 st pärltomater
Gör så här
1
Skär kycklingfiléerna i bitar. Ansa, skölj och strimla salladslöken.
2
Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i kycklingbitarna. Krydda med salt, peppar och curry. Strö över sesamfrö. Bryn alltsammans.
3
Tillsätt salladslöken och låt den steka med någon minut. Häll på soja och låt puttra under omrörning tills kycklingen är genomstekt, 6-7 minuter.
4
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Välj glutenfri pasta till den som har celiaki. Låt pastan rinna av väl.
5
Blanda den med avrunna mexikorn, pärltomater och den stekta kycklingen och salladslöken.
6
Servera pastasalladen varm, ljummen eller kall.