Svampsallad

Du behöver 1 l svamp väl urkramad 3 dl gräddfil matlagningsyoghurt eller crème fraiche, i originalreceptet smetana 1 st rödlök skuren i tunna skivor Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 1 l svamp väl urkramad
  • 3 dl gräddfil matlagningsyoghurt eller crème fraiche, i originalreceptet smetana
  • 1 st rödlök skuren i tunna skivor

Gör så här

1
Blanda allt i en skål. Rätten vinner på att lagas till i god tid så att den få stå ett tag före servering. Smaka eventuellt av med svartpeppar.

2
Ät som liten vickning eller förrätt med grovt bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top