Currybuljong med glasnudlar och lövbiff

Du behöver 3 dl vatten 1 st grönsaksbuljongtärning 1 krm curry kinakål strimlad röd paprika (ca 50 g) strimlad glasnudlar ca 20 g kokta 1...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 3 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 krm curry
  • kinakål strimlad
  • röd paprika (ca 50 g) strimlad
  • glasnudlar ca 20 g kokta
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 100 g lövbiff skuren i mindre bitar
  • smör eller olja
  • 1.5 st koriander kvistar

Gör så här

1
Koka upp vatten och buljongtärning. Smaka av med curry.

2
Lägg i kål och paprika och hetta upp. Tillsätt nudlarna.

3
Salta och peppra lövbiffen. Bryn i smör eller olja.

4
Lägg upp av allt i het skål. Toppa med koriandern.

5
Servera bröd med färskost till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top