Senapssås med ingefära och citron

Du behöver 3 msk senap svensk 1 msk dijonsenap 0.5 tsk ingefära färskriven 1 tsk rivet citronskal 2 st dill finhackad 1 dl olja Gör...


0 portioner

Du behöver

  • 3 msk senap svensk
  • 1 msk dijonsenap
  • 0.5 tsk ingefära färskriven
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 2 st dill finhackad
  • 1 dl olja

Gör så här

1
Rör ihop de två senapssorterna, ingefära, citronskal och dill.

2
Vispa i olja i en tunn stråle till en slät sås.


Kommentar:
Passar till:
Varm och kall lax, gravad torsk, lutfisk, matjessill, ättiksströmming, rökt renstek, rökt fårfiol, gravad oxfilé.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top