Kaffetryffel

Du behöver 1 dl vispgrädde 50 g smör 2 tsk snabbkaffepulver 100 g mörk choklad grovt hackad 100 g vit choklad grovt hackad Till garnering...


15 portioner

Du behöver

  • 1 dl vispgrädde
  • 50 g smör
  • 2 tsk snabbkaffepulver
  • 100 g mörk choklad grovt hackad
  • 100 g vit choklad grovt hackad

Till garnering

choklad smält
florsocker ca 1 dl

Gör så här

Koka upp grädde, smör och kaffe. Rör ner chokladen. Rör till en slät tryffel. Ställ att stelna. Rulla kulor eller platta godsaker. Ställ bitarna kallt. Doppa tryfflarna i den vita smälta chokladen. Låt stelna och rulla dem sedan i florsocker.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top