Kokossoppa med squash

Du behöver 1 tsk olja (gärna oliv) gul lök (50 g) finhackad 1 st vitlöksklyfta finhackad 100 g squash tärnad 1/2-1 tsk currypasta 0.5 st...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 tsk olja (gärna oliv)
  • gul lök (50 g) finhackad
  • 1 st vitlöksklyfta finhackad
  • 100 g squash tärnad
  • 1/2-1 tsk currypasta
  • 0.5 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 1 dl kokosmjölk (17 procents fetthalt)
  • persilja klippt

Tillbehör:

bröd
lime liten cheesecake med

Gör så här

1
Hetta upp oljan och fräs löksorterna och squashen.

2
Tillsätt resten av ingredienserna.

3
Låt småputtra cirka 5 minuter. Smaka av.

4
Servera med bröd och avsluta med dessert.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top