Kycklingsallad med caesardressing (glutenfri)

Du behöver 2 st kycklingfiléer dragonmarinerade 1 msk smör eller margarin 1 st morot stor 1 st lök liten gul 7 st körsbärstomater 1 st...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer dragonmarinerade
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 st morot stor
  • 1 st lök liten gul
  • 7 st körsbärstomater
  • 1 st salladsmix påse
  • parmesanost

Att servera till:

caesardressing (finns färdig)
grovt bröd

Dessert

sylt ostkaka med

Gör så här

1
Stek kycklingfiléerna i matfett i en stekpanna tills de är helt genomstekta. Beräkna 7-8 minuter per sida.

2
Skala och hyvla under tiden moroten tunt med en osthyvel. Skala och skär löken i tunna skivor. Skölj tomaterna. Blanda alltsammans med salladen.

3
Lägg på tunna flagor parmesanost.

4
Skär kycklingfiléerna i bitar och lägg dem varma på toppen av salladen. Servera direkt med caesardressing och grovt bröd. Välj glutenfritt bröd vid celiaki.

5
En liten bit ostkaka med sylt får avsluta måltiden.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top