Njallamacka att hetta på häll

Du behöver 1/2 färsk chilifrukt, typ jalapeno 125 g vit caprin (getost) riven 2 msk crème fraiche, 34% salt och svartpeppar 8 små runda tunnbröd,...


4 portioner

Du behöver

  • 1/2 färsk chilifrukt, typ jalapeno
  • 125 g vit caprin (getost) riven
  • 2 msk crème fraiche, 34%
  • salt och svartpeppar
  • 8 små runda tunnbröd, typ Njalla
  • olja till hällen vid stekning

Gör så här

1
Kärna ur chilin och hacka den mycket fint. Blanda den med riven ost, crème fraiche, salt och peppar. Bred smeten på tunnbröden och vik dem så att fyllningen stängs inne.

2
Stek mackorna frasiga på båda sidor på oljad häll. Då smälter fyllningen och blir saftig inuti.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top