Smörig kyckling med tomat och grädde

Du behöver 400 g kycklingfilé i bitar 1 st gul lök hackad 1 msk smör eller margarin 1 msk garam masala 1 krm kajennpeppar 1...


4 portioner

Du behöver

  • 400 g kycklingfilé i bitar
  • 1 st gul lök hackad
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 msk garam masala
  • 1 krm kajennpeppar
  • 1 st passerade tomater (370 g)
  • 2 dl grädde
  • 1 tsk socker
  • 1.5 tsk salt

Gör så här

Bryn kycklingfilé och lök i smör. Strö över garam masala och kajennpeppar. Häll i tomat och grädde. Smaka av med socker och salt och låt puttra i fem minuter. Strö över cashewnötter vid servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top