Underbar röra med blomkål och potatis

Du behöver blomkålshuvud (500 g) i buketter 3 st potatis skalade och tärnade 1 msk salt 2 st tomater tärnade 2 msk tikkakrydda 2 msk...


4 portioner

Du behöver

  • blomkålshuvud (500 g) i buketter
  • 3 st potatis skalade och tärnade
  • 1 msk salt
  • 2 st tomater tärnade
  • 2 msk tikkakrydda
  • 2 msk matolja

Gör så här

1
Koka blomkålen och potatisen i saltat vatten i 6 minuter. Häll av vattnet.

2
Hacka tomaterna grovt. Fräs tomat, potatis, blomkål och tikkakrydda i olja några minuter tills blandningen fått färg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top