God soppa med kikärtssallad

Du behöver 2 st soppa 2 förpackningar à 5 dl 200 g fetaost 1 st burk kikärter 1 tsk senap 1 tsk vinäger 1 tsk...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 st soppa 2 förpackningar à 5 dl
  • 200 g fetaost
  • 1 st burk kikärter
  • 1 tsk senap
  • 1 tsk vinäger
  • 1 tsk olja
  • 1 msk vatten
  • 1 st bladpersilja kvist
  • 1 st rödlök

Gör så här

1
Värm soppan i en kastrull. Tärna osten och blanda ner den i soppan.

2
Skölj kikärterna och lägg dem i en salladsskål. Rör samman senap, vinäger och olja. Tillsätt vattnet långsamt. Häll blandningen över kikärterna. Hacka persilja och

3
rödlök och rör ner. Servera salladen och en smörgås med soppan.

4
Njut av en julig klementin efter maten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top