Kycklingwrap med fetaostcreme och blandsallad

Du behöver 2 st kycklingbröst skurna i strimlor 1 msk olivolja 150 g fetaost 2 dl gräddfil salt och vitpeppar isbergssallad finskuren 2.5 msk sweet...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 st kycklingbröst skurna i strimlor
  • 1 msk olivolja
  • 150 g fetaost
  • 2 dl gräddfil
  • salt och vitpeppar
  • isbergssallad finskuren
  • 2.5 msk sweet chilisås
  • 2 st tortillabröd
  • 100 g vita bönor avrunna
  • 1 st grön paprika strimlad
  • 1 st tomat finskuren
  • 1 st rödlök tunt skivad
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk vinäger

Gör så här

1
Stek kycklingstrimlorna i en het panna med lite olivolja tills den är genomstekt, cirka 5 minuter.

2
Mosa fetaosten med hjälp av en gaffel och blanda med gräddfil. Smaka av med salt och peppar.

3
Lägg isbergssallad, kyckling, fetaostcreme och sweet chilisås på tortillabrödet. Gör en rulle och dela den på mitten.

4
Blanda bönorna med grönsakerna, olivolja och vinäger. Lägg upp sallad och kycklingwrap på en tallrik och servera.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top