Du behöver
- 300 g strimlat griskött
- 1 påse (75 g) marinad Smoke honey (Santa Maria)
- 1/2 msk (raps)olja
- 1 påse (500 g) frysta wokgrönsaker classic
- 3 msk sötsur chilisås
- 2 msk vatten + 1 msk sojasås
- kokt ris
- 25 g solrosskott
Gör så här
1
Blanda kött och marinad i en bunke. Låt stå några minuter i rumstemperatur.
2
Hetta upp oljan i en wokpanna eller stekpanna med hög kant. Lägg i köttet, sätt fläkten på fullt ös, köttet stänker. Vänd med stekspade tills köttet fått stekyta.
3
Vänd då ner grönsakerna. Häll på en sås av hoprörd chilisås, vatten och soja. Sjud under lock 3 minuter. Vänd om och lägg upp på tallrikar på en bädd av kokt ris. Garnera med solrosskott.