Norsk fiskgryta

Du behöver 1 pkt redd fryst fisksoppa (400 g) 5 dl frysta potatistärningar eller kall kokt potatis 2 st paprikor gul och röd 4 dl...


4 portioner

Du behöver

  • 1 pkt redd fryst fisksoppa (400 g)
  • 5 dl frysta potatistärningar eller kall kokt potatis
  • 2 st paprikor gul och röd
  • 4 dl lättmjölk
  • 300 g fiskbullar
  • gräslök och chiliringar
  • salt

Gör så här

1
Lägg det frysta soppblocket i en kastrull tillsammans med de frysta potatistärningarna och paprika i grova bitar. Häll på mjölken och koka enligt texten på soppförpackningen.

2
Lägg slutligen i fiskbullarna som endast behöver värmas igenom. Garnera med klippt gräslök och tunna chiliringar, eller smaka av soppan med kajennpeppar samt salt.


Kommentar:
Tips!
Det frysta soppblocket innehåller en skiva fryst fisk. Soppan är opraktisk att tillaga endast för två portioner eftersom paketet måste halvtinas innan det delas. Blir det något över, går rätten att frysa in.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top