Läsar-recept

Kesopesto med pasta

Du behöver 4 st pasta port. 500 g keso 1 st persilja knippe basilika hackad färsk örtsalt 3 st vitlöksklyftor Gör så här 1 Koka...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st pasta port.
  • 500 g keso
  • 1 st persilja knippe
  • basilika hackad färsk
  • örtsalt
  • 3 st vitlöksklyftor

Gör så här

1
Koka önskad pasta efter anvisningar på paketet.

2
Mixa keson slät med de övriga ingredienserna. Blanda kesomixen med den heta pastan och servera genast.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top