Sallad med sardin och ägg, avokado och ett gott bröd

Du behöver 1 st sardiner (ca 100 g) i tomatsås 1 st ägg mjukkokt och halverat 0.5 st avokado skalad och skivad sallad gärna roman...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 st sardiner (ca 100 g) i tomatsås
  • 1 st ägg mjukkokt och halverat
  • 0.5 st avokado skalad och skivad
  • sallad gärna roman
  • bladpersilja
  • olivolja gärna smaksatt med citron
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Tillbehör:

bröd

Dessert:

nyponsoppa
skorpa

Gör så här

1
Lägg upp av alla salladsingredienser på tallrik.

2
Servera med bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top