Kesosallad till rökt fisk

Du behöver 1 förp (500 g) Keso 1 msk fransk honungssenap 1 krm pepparmix 4-6 oljemarinerade soltorkade tomater ca 4 färska basilikakvistar, 1 msk fryst...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 1 förp (500 g) Keso
  • 1 msk fransk honungssenap
  • 1 krm pepparmix
  • 4-6 oljemarinerade soltorkade tomater
  • ca 4 färska basilikakvistar, 1 msk fryst basilika eller 1 tsk torkad
  • Till servering:
  • rökt fisk till exempel böckling eller makrill
  • rädisor

Gör så här

Blanda försiktigt samman keso, honungssenap och peppar. Strimla tomaterna och hacka basilikan grovt. Blanda ner alltsammans i keson. Servera salladen med rökt fisk och rädisor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top