Örtbaguette

Du behöver Örtsmör: 62.5 g smör eller lättmargarin 1 dl örtkrydda t ex basilika, oregano och citrontimjan. Finhackad. 2 tsk limesaft eller citronsaft salt 1...


1 portion

Du behöver

Örtsmör:

62.5 g smör eller lättmargarin
1 dl örtkrydda t ex basilika, oregano och citrontimjan. Finhackad.
2 tsk limesaft eller citronsaft
salt
1 bitar dessertost av brietyp

Gör så här

1
Skär baguetten i skivor och lägg dem på en plåt.

2
Rör samman matfett, örter och citrussaft. Smaksätt med en aning salt.

3
Bred örtsmöret på baguetteskivorna.

4
Placera plåten under ugnens grillelement ett par minuter tills brödet fått lite färg. Passa noga!

5
Skär osten i tunna skivor och lägg dem på de heta bröden.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top