Rödbetssallad med senapsdressing

Du behöver 100 g rucolasallad rödbetor (200 g) nykokta, avkylda och skalade fetaost skuren i stavar oliver ca 10 svarta Dressing: 1 st senap dryg...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 100 g rucolasallad
  • rödbetor (200 g) nykokta, avkylda och skalade
  • fetaost skuren i stavar
  • oliver ca 10 svarta

Dressing:

1 st senap dryg tsk
1 msk olja
1 krm salt
1 krm svartpeppar
0.25 dl klippt gräslök

Gör så här

1
Börja med att placera ut rucolabladen i en vacker skål. Fördela de i mindre bitar skurna rödbetorna ovanpå salladen. Placera ut fetaost och oliver.

2
Klicka senapen i en skål och tillsätt oljan droppvis under vispning. Smaka av med salt, peppar och gräslök. Blanda ner den i salladen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top