Läsar-recept

Taitorsk

Du behöver 400 g fryst torsk ägg kokos salt smör/margarin 2 dl äppelmos 1 apelsin kajennpepper ananas banan apelsin Gör så här 1 Skär torskblocket...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 400 g fryst torsk
  • ägg
  • kokos
  • salt
  • smör/margarin
  • 2 dl äppelmos
  • 1 apelsin
  • kajennpepper
  • ananas
  • banan
  • apelsin

Gör så här

1
Skär torskblocket till fiskpinnar som vänds i uppvispat ägg och paneras i saltad kokos. Stek fisken gyllenbrun.

2
Blanda en sås av äppelmos med apelsinsaft och rivet skal av apelsin. Smaka av med lite kajennpeppar.

3
Servera med ris och vackert skivad frukt.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top