Du behöver
- 4 stora tunna lövbiffar
svartpeppar
ca 100 g getost av camemberttyp
krympt bomullssnöre
4 lagerblad
salt
smör att steka i
Sky:
1 dl hett vatten
1 tsk mörk såsredning
1 tsk kalvfond
1 msk ljus honung
1/2 tsk (hallon)vinäger
Gör så här
1
Krydda lövbiffarnas ena sida med nymalen svartpeppar, fördela osten i en sträng tvärsöver varje köttskivas ena kortsida. Rulla in osten i biffarna och knyt ihop dem med ett lagerblad innanför varje rosett.
2
Salta och svartpeppra ruladerna utvändigt och stek dem runtom i brynt smör. Ta upp, håll varmt under lock eller alfolie.
3
Späd i stekpannan med vatten, vispa i redning, fond, honung och vinäger. Smaka av med salt om så behövs.
4
Slå skyn över ruladerna och servera med pasta eller pressad potatis.
Välj pasta som passar vid eventuell allergi.