Du behöver
- 250 g fast tofu i tärningar
- 200 g champinjoner skivade
- 1 msk olivolja
- 250 g broccoli bruten i mindre bitar
- 1 st grönsallad av valfri sort
- 2 dl majskorn
- 4 st ananasringar skurna i mindre bitar
- 1 tsk fransk senap
- 2 msk vitvinsvinäger
- 6 msk olivolja mild
- salt och svartpeppar
Tillbehör:
bröd färskt och frukt
Gör så här
1
Stek tofu och champinjoner i oljad stekpanna på medelhög värme.
2
Koka upp en kastrull med vatten och låt broccolin koka i 1 minut, kyl direkt ner i kallt vatten.
3
Lägg sallad, majskorn, ananas och broccoli på en tallrik och toppa med tofu och champinjoner.
4
Blanda senap, vinäger och olja i en liten skål. Smaka av med salt och peppar. Ringla vinägretten över salladen och servera med färskt bröd och en frukt.