Bacongrillad torsk på spett

Du behöver 800 g torskfilé 1 tsk flytande honung 2 tsk senap stark 1 tsk olja neutral 0.5 tsk salt 1 krm svartpeppar nymalen 8...


4 portioner

Du behöver

  • 800 g torskfilé
  • 1 tsk flytande honung
  • 2 tsk senap stark
  • 1 tsk olja neutral
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar nymalen
  • 8 skiva bacon

Gör så här

1
Ansa bort eventuella ben från fisken, dela filéerna i 8 långsträckta bitar. Blanda honung, senap, olja, salt och peppar och pensla fisken generöst med blandningen.

2
Vira varje fiskbit med en baconremsa och trä upp på spett, vågigt, genom både fisk och bacon. Grilla cirka 3 minuter på varje sida.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top