Fylld lövbiff med spenat

Du behöver 2 stora tunna skivor lövbiff av nötinnanlår 2 tsk senap 1 msk hackad gul lök 1 msk bostongurka 1/2 tsk salt 2 krm...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 stora tunna skivor lövbiff av nötinnanlår
  • 2 tsk senap
  • 1 msk hackad gul lök
  • 1 msk bostongurka
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 200 g hel spenat
  • 1/2-1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 krm salt

Gör så här

1
Bred ut senapen på köttskivorna och fördela löken och bostongurkan ovanpå.

2
Vik ihop köttskivorna dubbla och fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar och stek lövbiffarna 1-2 minuter per sida.

3
Fräs spenaten snabbt med smör i ganska het panna.

4
Skala och strimla löken och rör ner den.

5
Krydda och servera till lövbiffarna tillsammans med frysta ugnsstekta potatisklyftor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top