Du behöver
- 2 stora tunna skivor lövbiff av nötinnanlår
- 2 tsk senap
- 1 msk hackad gul lök
- 1 msk bostongurka
- 1/2 tsk salt
- 2 krm grovmalen svartpeppar
- 2 msk smör
- 200 g hel spenat
- 1/2-1 rödlök
- 1 vitlöksklyfta
- 2 krm salt
Gör så här
1
Bred ut senapen på köttskivorna och fördela löken och bostongurkan ovanpå.
2
Vik ihop köttskivorna dubbla och fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar och stek lövbiffarna 1-2 minuter per sida.
3
Fräs spenaten snabbt med smör i ganska het panna.
4
Skala och strimla löken och rör ner den.
5
Krydda och servera till lövbiffarna tillsammans med frysta ugnsstekta potatisklyftor.