Remouladsås med pickels och dragon

Du behöver 2.5 dl pickles avrunnen 2.5 msk kapris 2 dl majonnäs god 1 dl crème fraîche 2 tsk dragon hackad färsk eller 1 tsk...


4 portioner

Du behöver

  • 2.5 dl pickles avrunnen
  • 2.5 msk kapris
  • 2 dl majonnäs god
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 tsk dragon hackad färsk eller 1 tsk
  • salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Hacka pickelsen, antingen med kniv eller i en matberedare. Blanda den med övriga ingredienser. Låt den gärna stå i kylen ett par timmar före servering så kommer smakerna bättre till sin rätt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top