Du behöver
- 200 g lammfärs
- 0.5 tsk salt 2 krm citronpeppar
- 2 tsk potatismjöl
- 2 msk vatten
- 50 g fetaost
- 3 msk ströbröd
- smör att steka i
Gör så här
1
Smula sönder färsen i en bunke. Rör hastigt ner salt, peppar, potatismjöl och vatten till en slät färs.
2
Forma 3-4 biffar på en bräda. Lägg fetaost på biffarnas ena halvdel och vik den andra över.
3
Klappa biffarna till rund fason i ströbröd.
4
Stek dem på båda sidor i medelvarm panna. Garnera med myntablad.
5
Servera couscous med kålrot: fintärna eller grovriv 275 gram kålrot. Koka mjukt i 2 1/2 deciliter vatten med 1/2 tesked salt cirka 5 minuter. Ta kastrullen av plattan och rör ner 2 1/2 deciliter couscous. Låt svälla
6
5 minuter, rör om och tillsätt 2 matskedar hackad persilja.