Sallad med ostspenat

Du behöver 4 potatisar 1 dl röda linser 250 g fryst bladspenat olivolja 1 dl lagrad riven ost 1 vitlöksklyfta ca 6 soltorkade tomater i...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 4 potatisar
  • 1 dl röda linser
  • 250 g fryst bladspenat
  • olivolja
  • 1 dl lagrad riven ost
  • 1 vitlöksklyfta
  • ca 6 soltorkade tomater i strimlor
  • några svarta eller gröna oliver

Gör så här

1
Koka potatisarna och skala dem.

2
Koka linserna med lite salt cirka 10 minuter.

3
Tina spenaten och fräs den lätt i ett par matskedar olivolja. Rör ner ost och vitlök.

4
Strimla de soltorkade, inlagda tomaterna och grovhacka oliverna. Varva potatisskivor med de avrunna linserna samt spenatfräset på tallrikar. Strö över tomatstrimlor och oliver.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top