Smörsvängd brysselkål

Du behöver 300 g brysselkål fryst 2 msk smör 1 msk hackad lök 1 msk hackad persilja 1 tsk flingsalt Gör så här Lägg 300...


4 portioner

Du behöver

  • 300 g brysselkål fryst
  • 2 msk smör
  • 1 msk hackad lök
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

Lägg 300 g fryst brysselkål i kokande vatten, koka 3 minuter, spola av med kallvatten i durkslag, låt droppa av. Smält 2 msk smör i kastrullen och blanka 1 msk hackad lök. Lägg i kålen tillsammans med 1 msk hackad persilja och 1 tsk flingsalt. Skaka. Gott till vilt och stekt kött.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top