Du behöver
- 3.5 st kycklingfiléer
- 2 msk soja
- 2 msk sweet chili
- 4 pkt portionspaket snabbnudlar med kycklingsmak
- 1 st wokgrönsaker påse
- 2 msk matolja
- 2 msk soja
- 1 tsk currypasta grön
- 1 msk sweet chili
- 3 msk rostad lök
Gör så här
1
1. Strimla kycklingfiléerna och blanda dem med 2 msk soja och 2 msk sweet chili. Gör detta helst redan på morgonen. Det blir godare ju längre kycklingen får marinera.
2
2. Koka och krydda snabbnudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
3
3. Värm upp en stekpanna med en matsked olja. Fräs kycklingstrimlorna så de får färg och blir genomstekta i cirka 5 minuter. Lägg upp på ett fat.
4
4. Fräs de frysta wokgrönsakerna i 2 minuter i olja. Häll på soja, grön currypasta och sweet chili. Låt fräsa ytterligare 2 minuter.
5
5. Häll bort spadet från nudlarna. Servera med kyckling, grönsaker och rostad lök.
Den glutenallergiske kan ersätta snabbnudlarna med risnudlar.