Nudlar med kyckling

Du behöver 3.5 st kycklingfiléer 2 msk soja 2 msk sweet chili 4 pkt portionspaket snabbnudlar med kycklingsmak 1 st wokgrönsaker påse 2 msk matolja...


4 portioner

Du behöver

  • 3.5 st kycklingfiléer
  • 2 msk soja
  • 2 msk sweet chili
  • 4 pkt portionspaket snabbnudlar med kycklingsmak
  • 1 st wokgrönsaker påse
  • 2 msk matolja
  • 2 msk soja
  • 1 tsk currypasta grön
  • 1 msk sweet chili
  • 3 msk rostad lök

Gör så här

1
1. Strimla kycklingfiléerna och blanda dem med 2 msk soja och 2 msk sweet chili. Gör detta helst redan på morgonen. Det blir godare ju längre kycklingen får marinera.

2
2. Koka och krydda snabbnudlarna enligt anvisningen på förpackningen.

3
3. Värm upp en stekpanna med en matsked olja. Fräs kycklingstrimlorna så de får färg och blir genomstekta i cirka 5 minuter. Lägg upp på ett fat.

4
4. Fräs de frysta wokgrönsakerna i 2 minuter i olja. Häll på soja, grön currypasta och sweet chili. Låt fräsa ytterligare 2 minuter.

5
5. Häll bort spadet från nudlarna. Servera med kyckling, grönsaker och rostad lök.


Kommentar:
Den glutenallergiske kan ersätta snabbnudlarna med risnudlar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top