Gorgonzolafyllda dadlar

Du behöver 2 st dadlar eller 40 färska styckedadlar 150 g ädelost eller liknande 1.5 msk grädde eller kesella valnötskärnor 10-20 Gör så här 1...


40 portioner

Du behöver

  • 2 st dadlar eller 40 färska styckedadlar
  • 150 g ädelost eller liknande
  • 1.5 msk grädde eller kesella
  • valnötskärnor 10-20

Gör så här

1
Snitta dadlarna längs ena sidan med vass kniv och peta försiktigt ur kärnan.

2
Rör osten mjuk, ibland kan det behövas lite grädde eller kesella att blanda ut med.

3
Peta ner en klick ostmassa i varje dadel. Garnera med en bit nötkärna.

4
Kan göras helt klara och vänta övertäckta i kylen ett par dygn.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top