Saffranssnittar med lax och pepparrotsost

Du behöver 2 saffransbaguetter, se länken. 250 g pepparrotskryddad färskost cirka 350 g rökt lax i skivor grova strimlor av lime- eller citronskal Gör så...


40 portioner

Du behöver

  • 2 saffransbaguetter, se länken.
  • 250 g pepparrotskryddad färskost
  • cirka 350 g rökt lax i skivor
  • grova strimlor av lime- eller citronskal

Gör så här

1
Skiva bröden lite på snedden, halvcentimetertjockt. Bred dem slarvigt med en klick ost. Klipp 3–4 bitar av varje laxskiva och drapera en bit på varje brödbit. Toppa med limezest.

2
Kan göras timmar i förväg, plastas över och vänta i kylen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top