Trasselsudd på pinne

Du behöver 2 pkt (à 10 skivor) bresaola omkring 2 msk fikonchutney 40 tandpetare Gör så här Dela köttskivorna på mitten. Bred ett tunt lager...


40 portioner

Du behöver

  • 2 pkt (à 10 skivor) bresaola
  • omkring 2 msk fikonchutney
  • 40 tandpetare

Gör så här

Dela köttskivorna på mitten. Bred ett tunt lager chutney på varje skiva och rulla/trassla ihop den. Stick pinne igenom och lägg på fat. Kan vänta i kylen över natt.


Kommentar:
Tips: Rökt renkött, salami, Bünterfleisch eller liknande charkuterier går också bra. Hittar man ingen fikonchutney duger plommonmarmelad, hjortronsylt, lagerbladsmarmelad eller mango chutney fint.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top