Läsar-recept

Tacokyckling

Du behöver 4 st kycklingfiléer 1 st paprika 1 st gul lök 1 msk olja 1 st tacokrydda (40 g) 2 dl crème fraîche 1...


4 portioner

Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 st paprika
  • 1 st gul lök
  • 1 msk olja
  • 1 st tacokrydda (40 g)
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 dl majs eller från burk

Gör så här

1
Skär kycklingen i strimlor eller små kuber. Skala och strimla löken och paprikan. Bryn kyckling, lök och paprika i oljan i en stekpanna. Tillsätt tacokryddan och creme fraiche och låt puttra en liten stund. Tillsätt majsen.

2
Servera i tacoskal eller pitabröd med sallad och tomat eller med kokt pasta, ris eller varför inte potatis.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top