Pepparmarinerat stekfläsk

Du behöver 16 skiva stekfläsk (utan svål) 1 dl vetemjöl salviablad färska 1 st sats oliv- och pepparmarinad Gör så här 1 Torka av fläskskivorna...


8 portioner

Du behöver

  • 16 skiva stekfläsk (utan svål)
  • 1 dl vetemjöl
  • salviablad färska
  • 1 st sats oliv- och pepparmarinad

Gör så här

1
Torka av fläskskivorna om de är blöta. Mjöla dem och lägg dem i en form eller plastpåse tillsammans med färska salviablad. Skeda över marinaden.

2
Grilla fläskskivorna på mycket intensiv värme. Det kommer att flamma upp en del eftersom fläskfettet smälter. Vänd skivorna ett par gånger på gallret. Total stektid cirka 2 minuter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top