Vintersallad med valnötter och äpple

Du behöver 200 g salladskål, grovt strimlad 1 äpple, skuret i klyftor 1 dl svarta bönor från burk smör 1/2 dl grovt hackade valnötter 2...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 200 g salladskål, grovt strimlad
  • 1 äpple, skuret i klyftor
  • 1 dl svarta bönor från burk
  • smör
  • 1/2 dl grovt hackade valnötter
  • 2 krm salt
  • 1 krm riven muskot
  • Tillbehör:
  • bröd
  • plommonkräm
  • mjölk, gärna havrevarianten

Gör så här

1
Fräs salladskål, äpple och bönor i smör.

2
Strö över valnötterna.

3
Smaka av med salt och muskot. Servera med ett matigt bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top