Gorgonzolasås

Du behöver gorgonzola ca 150 g 1.5 dl vin torrt vitt 1 dl crème fraîche svartpeppar nymald 1.5 msk hackad persilja Gör så här Skär...


4 portioner

Du behöver

  • gorgonzola ca 150 g
  • 1.5 dl vin torrt vitt
  • 1 dl crème fraîche
  • svartpeppar nymald
  • 1.5 msk hackad persilja

Gör så här

Skär bort kanterna på osten och dela den i mindre bitar. Värm vinet. Lägg i ostbitarna och låt dem smälta. Tillsätt creme fraiche och låt såsen puttra tills den är en aning krämig. Smaksätt med lite peppar och rör ner hackad persilja innan serveringen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top