Indisk morotssoppa

Du behöver 3 dl vatten 1/2-1 grönsaksbuljongtärning 2-3 mindre morötter 1 liten gul lök rivet skal från 1/2 citron 1/2 påse saffran 1 tsk basilika...


1 portion

Du behöver

  • 3 dl vatten
  • 1/2-1 grönsaksbuljongtärning
  • 2-3 mindre morötter
  • 1 liten gul lök
  • rivet skal från 1/2 citron
  • 1/2 påse saffran
  • 1 tsk basilika
  • 1/2-1 portion tillagad pasta
  • rucolasallat

Gör så här

Koka upp vatten och buljongtärning. Lägg i de grovt rivna morötterna, den hackade löken, citronskal, saffran och basilika. Låt koka tills morötterna är mjuka (ca 10 minuter). Lägg i pastan och lite klippt rucolasallat. Hetta upp och servera.


Kommentar:
Serveras med rostat bröd och en god dessertost.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top