Sillgarnityr

Du behöver Gör så här Gräddfil blir sås till sill och potatis. Proppa den full av finklippt dill, smaka av med en nypa salt bara,...


0 portioner

Du behöver

Gör så här

Gräddfil blir sås till sill och potatis. Proppa den full av finklippt dill, smaka av med en nypa salt bara, och en dutt kajennpeppar. Finklippt gräslök, finstrimlad purjo eller ytterst finhackad rödlök är riktigt gott till, liksom storkornskaviar som lax- eller regnbågsrom, eller vanlig stenbitsrom. Räkna minst 100 gram matjessill per portion, och 1/2 deciliter gräddfil eller yoghurt. Ännu magrare filprodukt kan förstås väljas.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top