Du behöver
- 2 st kycklingbröst
- salt lite och svartpeppar
- 1 msk olivolja
- 150 g pasta av valfri sort
- 1 st huvud romansallad rivet i bitar
- 1 dl caesardressing färdig
- 2 st formfranska skurna i tärningar
- 1 msk smör
- 0.5 dl Parmesan färsk riven
Gör så här
1
Sätt ugnen på cirka 200 grader.
2
Krydda kycklingbrösten med salt, svartpeppar och lite olivolja. Stek dem i en het grillpanna tills de fått fin färg på båda sidor. Stek dem i ugnen tills köttet är vitt rakt igenom.
3
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Slå av vattnet och skölj pastan direkt i kallt vatten, så klibbar den inte.
4
Blanda romansallad och dressing i en stor bunke. Stek formfranskan i en smörad panna tills den är gyllenbrun.
5
Lägg upp sallad, pasta och brödtärningarna på tallrikar. Placera ut kycklingbrösten och riv rikligt med parmesan över.