Böngroddar från Chinatown

Du behöver 2 msk kinesisk soja 2 msk mild risvinäger 1 msk strösocker 3 msk sesamolja 3 msk vatten 2 burkar böngroddar, sköljda och avrunna...


4 portioner

Du behöver

  • 2 msk kinesisk soja
  • 2 msk mild risvinäger
  • 1 msk strösocker
  • 3 msk sesamolja
  • 3 msk vatten
  • 2 burkar böngroddar, sköljda och avrunna

Gör så här

Blanda alla ingredienser. Ställ kallt cirka 30 minuter. Rör om och servera i små skålar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top