Ingefärsdip med smak av mynta

Du behöver 2 dl matlagningsyoghurt 3 cm skalad, riven ingefära 5 cm färsk gurka, finhackad 8 myntablad, hackade salt Gör så här Rör ihop alla...


4 portioner

Du behöver

  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 3 cm skalad, riven ingefära
  • 5 cm färsk gurka, finhackad
  • 8 myntablad, hackade
  • salt

Gör så här

Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt. Extragod till kycklingbollarna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top