Vetesallad

Du behöver 2 dl matvete 100 g sockerärter, strimlade 3-4 sticklökar (salladslök), strimlade 1 msk kallpressad rapsolja 1 msk äppelcidervinäger svartpeppar och flingsalt Gör så...


4 portioner

Du behöver

  • 2 dl matvete
  • 100 g sockerärter, strimlade
  • 3-4 sticklökar (salladslök), strimlade
  • 1 msk kallpressad rapsolja
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • svartpeppar och flingsalt

Gör så här

1
Koka matvetet enligt beskrivningen på förpackningen, låt kallna.

2
Blanda det med ärter, sticklök, rapsolja, äppelcidervinäger, svartpeppar och flingsalt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top