Du behöver
- 250 g ärter frysta gröna
- 0.5 st chili finhackad
- 1 st vitlöksklyfta finhackad
- 0.5 tsk salt
- saft av 1
- 3 msk olivolja
- korianderblad finskurna
- 250 g griskött strimlat
- 1 msk olja att woka i
- 6 st körsbärstomater
- 3 msk soja ingefära
Gör så här
1
Häll frysta ärter i kokande vatten och koka 2 minuter. Sila av och spola kallt med kallvatten. Lägg ärter, hackad chili, hackad vitlök, salt och limesaft i matberedarskålen. Mosa sönder ärterna. Späd med oljan och låt maskinen purea alltihop. Rör ner korianderblad till slut. Smaka av.
2
Woka grisköttet i mycket het wokpanna. Ugnsfläkten på fullt ös, det stänker om köttet är fuktigt på ytan. Vänd och rör med två rörgafflar.
3
Servera köttet med guacamole, tomater och soja.