Du behöver
- 250-300 g kassler
- 2-3 soltorkade marinerade
- tomater
- 1 dl kesella
- 1 msk frysta örter Provencale (Findus)
- 1 krm pepparmix
- 2 msk riven parmesanost
- 2 tomater
Gör så här
1
Skär kasslern i skivor. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
2
Finstrimla de väl avrunna soltorkade, marinerade tomaterna. Blanda kesella och örter. Smaksätt med lite pepparmix. Fördela blandningen på kasslerskivorna och strö på riven parmesanost.
3
Dela tomaterna. Salta och peppra halvorna och placera dem vid sidan om köttet.
4
Gratinera rätten mitt i ugnen i 250 graders ugnsvärme, 10-15 minuter.
5
Servera med fullkornsris, ärter och en blandad sallad.
Att servera till: fullkornsris, ärter, blandad sallad.