Kalkon med potatissallad, tomat och oliver

Du behöver ca 100 g tunna skivor av kalkon eller kyckling ca 10 oliver 1 tomat, skuren i skivor rucolablad ca 1 msk majonnäs ca...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • ca 100 g tunna skivor av kalkon eller kyckling
  • ca 10 oliver
  • 1 tomat, skuren i skivor
  • rucolablad
  • ca 1 msk majonnäs
  • ca 1 msk kesella eller liknande
  • salt
  • vitpeppar
  • ca 200 g kokt, kall potatis
  • skuren i tärningar
  • Tillbehör:
  • bröd
  • ost och paprikaringar

Gör så här

1
Lägg upp av kalkon, oliver, tomat och rucola på tallriken.

2
Blanda majonnäs och kesella. Smaka av med salt och peppar.

3
Blanda med potatistärningarna.


Kommentar:
Supersnabbt!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top