Potatis- och baconflarn

Du behöver 1 riven potatis 1 riven röd lök 75-100 g fint strimlad bacon 1 krm svartpeppar 1 ägg Till stekning: lite smör och olja...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 riven potatis
  • 1 riven röd lök
  • 75-100 g fint strimlad bacon
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 ägg
  • Till stekning:
  • lite smör och olja
  • Tillbehör:
  • tunna “blad” parmesanost
  • paprikaringar
  • valfri fräsch örtkrydda
  • lite grovt salt

Gör så här

1
Blanda ingredienserna och stek plättar. Servera med tillbehören.

2
Tips!

3
För vegetariska flarn – glöm baconstrimlorna, öka på med potatis och salta i smeten innan tillagningen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top